Сборная U-16 обыграла чехов на Кубке Эгейского моря

Украинцы добыли первую победу на турнире

Юнацька збірна команда України серед гравців віком до 16 років здобула першу перемогу на щорічному міжнародному турнірі «Кубок Егейського моря», який цими днями триває у Туреччині. У другому матчі змагань команда Сергія Попова впевнено здолала опір однолітків із Чехії - 3:1.

Після учорашнього фіаско від господарів турніру - збірної Туреччини - «синьо-жовтим» будь-що необхідно було заробляти три очки у протистоянні із чехами, аби претендувати на вихід із групи. І наші хлопці одразу ж взялися до справи, вже на другій хвилині поєдинку провівши небезпечну атаку та заробивши 11-метровий удар. Сорокін холоднокровно виконав вирок, забивши конче потрібний для підняття морального духу швидкий м'яч.

Цікаво, що арбітр матчу не обмежився єдиним втручанням у перипетії протистояння і вже за 14 хвилин вказав на «точку» у бік наших воріт. На жаль, Бабічину не вдалося виручити свою команду після удару Піхала.

Але перевага українських збірників по грі була більш відчутною, а тому жага до перемоги перетворилася у ще два взяття воріт Бартака. На 28-й хвилині Дудинський знову вивів підопічних Попова вперед у рахунку, а вже після перерви Мельник остаточно зняв усі питання щодо найсильнішого у цій зустрічі.

«Кубок Егейського моря-2016». Група «А»

Україна U-16 - Чехія U-16 - 3:1
Голи:
Сорокін (2, пен.), Дудинський (28), Мельник (64) - Піхал (16, пен.)

Попередження: Рожко, Дудинський, Івахно, Мащенко, Малишкін, Бабічин - Калоц

Україна: Бабічин - Мельник, Рожко, Снуріцин, Дудинський (Малишкін, 72), Івахно (Приходько, 41), Сорокін (Титаєвський, 41), Корнієнко (Климець, 41), Харжевський, Мащенко (Супряга, 60), Цитаїшвілі
Чехія: Бартак - Янота, Узлик, Александр, Гезоуцкі, Фішл, Піхал, Златоглавек (Калоц, 41), Шнайдр, Вибірал (Шилган, 60), Конопасек (Матей, 41)

Источник Украинская ассоциация футбола (УАФ)
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 03 мая 2024, 12:33 3

«Манчестер Юнайтед» нацелился на украинского вратаря