АФУ розробила офіційне лого Шкільної футзальної ліги України

Всеукраїнський фінал Шкільної футзальної ліги України відбудеться в березні 2016 року в Києві

Асоціація футзалу України розробила офіційний логотип Шкільної футзальної ліги України, який відсьогодні буде використовуватися на всіх заходах та офіційних документах ліги.

Нагадаємо, що «Шкільна футзальна ліга України» - проект, спільно розроблений Асоціацією футзалу України, Федерацією футболу України, Міністерством освіти і науки та Міністерством молоді та спорту. У ШФЛУ-2016 беруть участь команди, складені з учнів 5-их класів шкільних закладів зі всієї країни. На попередньому етапі визначаються регіональні переможці з 24-х областей та Києва.

Наступний етап - стиковий, де сусідні області за системою «домашній матч/виїзний матч» визначать 12 володарів путівок до Всеукраїнського фіналу (школа-переможець з Києва автоматично виходить у суперфінал).

Всеукраїнський фінал Шкільної футзальної ліги України відбудеться в березні 2016 року в столиці України, де протягом трьох днів визначаться призери та чемпіон сезону 2015/2016, а також володарі індивідуальних призів. Організатори ШФЛУ будують таку систему нагородження, при якій без подарунка не залишиться жоден учасник Всеукраїнського фіналу.

Источник Ассоциация футзала Украины
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Хоккей | 27 апреля 2024, 21:52 16

Украина спокойно обыграла Эстонию