ГРИСЬО: «Такого ажиотажа перед матчем сборной еще не было»

На футбол хотят даже те, кто считают «Реал» и Мадрид разными командами, утверждает специалист

У касах стадіону «Арена Львів» завершено продаж квитків на матч плей-оф кваліфікації Євро-2016 Україна - Словенія, що відбудеться 14 листопада.

«Такого ажіотажу я не пригадую. Звісно, усі матчі національної збірної у Львові мали підвищений інтерес в уболівальників. Але такого, як зараз, ще не було, - розповів «Вголосу» президент Федерації футболу Львівщини Ярослав Грисьо. - Це історичний матч, і всі хочуть стати його безпосередніми глядачами. На футбол хочуть прийти навіть ті, хто вважає «Реал» і Мадрид різними командами. Цього разу безпосередньо в касах продавали близько 6500 квитків. Раніше потрапляло більше вхідних білетів. Але цей матч особливий».

Тим не менш, квитки на матч Україна - Словенія ще можна придбати в перекупників. Для цього навіть не обов'язково їхати до «Арени Львів», у соцмережах чимало оголошень про продаж вхідних білетів. «Невелика кількість квитків потрапила в руки перекупників, - каже Ярослав Антонович, - думаю, відсотків 10 вхідних білетів. Із цим явищем складно боротися, але зменшити його вдалося».

Михаил Шаповалов Источник: Вголос
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 08 мая 2024, 19:25 16

Мудрик и Зинченко попали в рейтинг от GiveMeSport