Карло КУДИЧИНИ: «Динамо ассоциируется с Андреем Шевченко»

Представитель «Челси» прокомментировал исход жеребьевки группового раунда Лиги чемпионов

Карло Кудічіні (екс-голкіпер «Челсі», який зараз працює клубним послом лондонців на представницьких заходах) екслюзивно для офіційного сайту київского «Динамо» відповів на питання про майбутні поєдинки його клубу з «біло-синіми» в Лізі чемпіонів:

- Можу сказати, що проти «Динамо», та й проти «Шахтаря», завжди дуже непросто грати на виїзді. Особливо якщо матч проходить у зимову пору року, коли йде сніг. Погодний фактор грає на руку саме українським клубам. Також потрібно враховувати тривалий переліт, а календар матчів у нас дуже щільний, часу на відпочинок майже немає. Тож, упевнений, нас очікують непрості поєдинки.

- У вас уже є якась інформація про киян?
- Мені відомо, що «Динамо» дуже вдало розпочало новий сезон. Звичайно, цей клуб для нас асоціюється із Андрієм Шевченком.

Хто б що не казав, але він був важливим гравцем для «Челсі», й саме в Києві розпочалася кар'єра цього видатного форварда.

- Ви сказали, що вам відомо про успішний старт «Динамо» в цьому сезоні. Разом із тим, безпрограшна серія киян у чемпіонаті вже налічує 34 матчі...
- Цього я не знав, але це зайвий раз підтверджує, що «Динамо» - непростий суперник. Знаєте, відразу після жеребкування англійські журналісти казали, що нам дісталася не дуже складна група, але це не так. Простих груп чи простих матчів у Лізі чемпіонів не буває. Тож, перемогти в ній буде не так легко, як комусь може здаватися.

Источник ФК Динамо Киев
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 27 апреля 2024, 07:56 1

26 апреля королевский клуб обыграл «Реал Сосьедад» 1:0

Комментарии