Игорь СУРКИС: «Нам по силам побороться и выйти из группы»

Президент киевского «Динамо» прокомментировал результаты жеребьевки для чемпиона Украины

Президент київського «Динамо» Ігор Суркіс спеціально для офіційного клубного сайту відповів на запитання за слідами жеребкування групового етапу Ліги чемпіонів 2015/16, яке визначило в суперники «біло-синім» англійський «Челсі», португальський «Порто» та ізраїльський «Маккабі» (Тель-Авів):

- Як Ви оціните рівень суперників з якими київському «Динамо» доведеться зустрітися на груповому етапі Ліги чемпіонів?
- Суперники дуже серйозні, особливо «Челсі» напевно є фаворитом відразу, на папері. Але ми теж, я думаю не будемо хлопчиками для биття, враховуючи, що ми вже два сезони не грали в Лізі чемпіонів. Треба набрати в себе оцю музику та повітря Ліги чемпіонів і не бути, як кажуть, просто учасниками цього турніру. Ми набралися досвіду в Лізі Європи минулого сезону, команда росте, команда мужніє і тому, я думаю, нам до снаги поборотися і вийти з цієї групи.

- Напевно, у команди буде особлива мотивація в майбутніх матчах?
- Ми, разом з головним тренером команди Сергієм Ребровим будемо ставити перед гравцями конкретні завдання, підкріплені і з точки зору мотивації і фінансової складової для того, щоб вийти з групи.

- Вболівальники вже зараз передчувають найцікавіші матчі і те чудове свято великого європейського клубного футболу, яке знову прийде на НСК «Олімпійський» ...
- Безумовно, без вболівальників ми взагалі нічого не доб'ємося. Я запевняю, що завдяки їхній підтримці ми можемо піднести, особливо на НСК «Олімпійський» чимало сюрпризів. Команда готова показати якісну гру для всіх, хто прийде її підтримати на майбутніх поєдинках в Лізі чемпіонів.

Источник ФК Динамо Киев
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 03 мая 2024, 15:09 3

В ответном матче против мюнхенцев в старте выйдет Андрей Лунин

Комментарии