Алексей ДИТЯТЬЕВ: «Самое главное — доверие тренера»

Защитник «Ворсклы» — о последних результатах команды

Захисник «біло-зелених» Олексій Дитятьєв у останніх двох матчах полтавської команди був одним із найпомітніших на полі. Після голу на «Славутич-Арені» в Запоріжжі, 54-й номер «Ворскли» вивів свою команду до 1/8 фіналу, реалізувавши вирішальний пенальті у ворота чернігівської «Десни». Перед грою з харківським «Металістом» ставимо футболісту кілька актуальних запитань…

- Олексію, ти виправдовуєш тренерську довіру в останніх двох поєдинках. Такі моменти додають наснаги?
- Вважаю, що найважливіше для будь-кого футболіста - це тренерська довіра. Не варто й говорити в зайве, наскільки додається впевненості в діях, коли виходиш на поле, знаючи, що наставник команди на тебе реально розраховує, і що ти заслужив своєю працею на тренуваннях місце в старті. Далі вже справа за твоєю грою. Якщо вийшов, то маєш доводити не випадковість свого перебування в складі 11 найсильніших на даний момент.

- Є якесь, можливо, внутрішнє відчуття того, що ось-ось команду має прорвати?
- Я не можу словами передати те, наскільки нам самим набридло вже грати внічию. Більше того - набридло пропускати голи в кожному матчі. Мені особисто хочеться зіграти на нуль. Хочеться вірити, що починаючи з гри проти «Металіста» нас таки прорве, як ви кажете, і ми почнемо набирати не по одному, а по три очки.

- «Металіст» зараз, певна річ, не той що був раніше, але мотивації футболістам команди Севідова не бракує. Якої думки про цей колектив?
- Якщо чесно, не хочу детально говорити про «Металіст». Нам необхідно зараз сконцентруватися на власній підготовці до гри, виходити й показувати той футбол, якого від нас чекають уболівальники. У тому, що можемо - жодних сумнівів.

- Не хочеться захвалювати команду, та звідки в команди беруться сили додавати в активності після дев'яноста з лихвою зіграних хвилин?
- Я думаю, що в нашої команди величезний потенціал. Якщо потрібно з перших до останніх хвилин грати в швидкісний футбол, ми до цього готові. В наступних матчах також старатимемося діяти ще активніше, аби не відкладати питання про вирішення результату на нашу користь до останнього.

Источник ФК Ворскла
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Хоккей | 30 апреля 2024, 14:44 9

Команда Христича оформила в ворота соперника 9 шайб