Увага! До нас їде НБА

«Черкаські Мавпи» зіграють з ветеранами НБА

7 серпня о 19.00 у ПС «Будівельник» черкаська баскетбольна команда зустрінеться із колективом ветеранів НБА «Sports power». У дружній зустрічі «Мавпи» виступатимуть в оновленому складі, тож для вболівальників черкащан це буде чудова нагода побачити у грі нових виконавців.

У Черкасах «Sports power» розпочнуть виступи 6 серпня на одній із центральних площ міста. Гравці американської команди влаштують благодійне баскетбольне шоу, яке стане своєрідним тренуванням перед зустріччю із «Мавпами» на їх рідному паркеті.

«Sports power»- це колектив, який ставить перед собою незвичайні завдання. Основною метою приїзду «Sports power» є християнська місія у країнах світу, проповідування імені Божого через яскраве баскетбольне шоу із акробатичними баскетбольними трюками .

До складу команди «Sports power» входять виконавці багатьох команд Національної баскетбольної асоціації: «Майамі» Грін, «Шарлотс» Веслі, «Чікаго» Гріфін, Віліамс, «Вашингтон» Овертон, «Мілуокі» Вуд та ін. У якому складі ветерани НБА приїдуть до Черкас стане відомо у найближчий час.

Інформація надана прес-службою клуба «Черкаські Мавпи».

Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Баскетбол | 07 мая 2024, 20:22 1

Первый номер посева против команды словенского «волшебника»