Сергей РЕБРОВ: «Никакого бойкота телеканала Футбол нет»

Главный тренер киевского «Динамо» прокомментировал слухи о бойкоте

Головний тренер київського «Динамо» Сергій Ребров прокоментував для «Футбол 24» новину про нібито бойкот з його боку каналів «Футбол 1» / «Футбол 2».

«Ніякого бойкоту немає. Будь-який «флеш», будь-яка прес-конференція, я підходжу, спілкуюся з каналом «Футбол». Те, що я зобов'язаний робити, я роблю. Я дуже шанобливо ставлюся до людей, які там працюють, там багато порядних людей, яких поважаю. Чи буду відмовлятися від коментаря в наступному матчі? Ні, звичайно. Якщо права на трансляцію будуть належати каналу «Футбол», то, звичайно, я буду коментувати», - заявив Сергій Ребров.

«Віктор Леоненко відверто лиє бруд на футболістів і команду. На мене? Жодних проблем, я витримаю, з мене шапка не впаде. Ллє бруд на всю команду, на людей, які там працюють, віддають всі сили на полі», - сказав головний тренер «Динамо».

Днями Леоненко дав інтерв'ю для «Футбол 24», в якому, зокрема, розкритикував «Динамо» і припустив, що «Ребров з Марса впав».

Як стало відомо «Футбол 24», Сергій Ребров відмовив каналам «Футбол 1» / «Футбол 2» в інтерв'ю на зустрічі київської команди з ультрас «Динамо», яка відбулася в п'ятницю, 31 липня.

Источник Футбол 24
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Хоккей | 03 мая 2024, 21:47 39

Украина стала лучшей командой Дивизиона 1B

Комментарии