Карпаты огласили планы на сборы

Львовские «Карпаты» начинают подготовку к новому сезону

У вівторок ввечері львівські «Карпати» вирушать на літні збори до Словенії. Однак, на відміну від двох попередніх років, базуватиметься команда не у горах біля Марібора, а у містечку Кршко, поблизу кордону з Хорватією. Разом з першою командою до Словенії поїде і молодіжний склад.
ІГОР ЙОВІЧЕВІЧ ВІЗЬМЕ НА ЗБОРИ НАСТУПНИХ ГРАВЦІВ:
ВОРОТАРІ: Роман Мисак, Роман Підківка;
ЗАХИСНИКИ: Ігор Пластун, Андрій Гітченко, Артур Новотрясов, Володимир Костевич, Денис Мірошніченко, Василь Кравець;
ПІВЗАХИСНИКИ: Ігор Худоб'як, Олег Голодюк, Муртаз Даушвілі, Артур Карноза, Амбросій Чачуа, Денис Кожанов, Вадим Страшкевич;
НАПАДНИКИ: Михайло Сергійчук, Тарас Пучковський, Антоніо Манце.
Зазначимо, що Олег Мозіль, Дмитро Кльоц, Мар'ян Швед та Олексій Гуцуляк наразі знаходяться в розташуванні збірної України (U-19), яка готується до чемпіонату Європи, що відбудеться в Греції.
Щодо запланованих спарингів, то практично одразу ж по приїзді підопічні Ігоря Йовічевіча поміряються силами із грандом балканського футболу - «Црвеною Звездою» з Белграда. Цей поєдинок запланований на 25-е червня.
28-го червня карпатівці проведуть одразу два товариські матчі. У першій половині дня вони зіграють проти новачка вищої ліги чемпіонату Словенії - ФК «Кршко», а в другій зійдуться зі старим-добрим знайомим - хорватським РНК «Спліт».
Ще два матчі заплановано і на 3-є липня. Спершу «леви» гратимуть проти представника сербської Суперліги - ФК «Вождовац», а згодом проти «Олімпії» з Любляни.
Суперник чи суперники, матчами проти яких «Карпати» завершать збори наразі уточнюються.
Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 01 мая 2024, 06:50 11

Алексей Сливченко – об аренде молодого венесуэльского бомбардира «горняков» в «Цинциннати»