Мирон Маркевич сыграл в футбол

Наставник «Днепра» принял участие в матче памяти своего товарища

19 червня в Соснівці відбувся 7-й матч пам'яті народного депутата 3-го скликання, почесного громадянина Червонограда Ігоря Пилипчука.
Зустрічалися ветеранські команди «Гірник» (Соснівка) - «Ветеран - Наше місто» (Ковель). Перед матчем добрі слова про Ігоря Пилипчука виголосив о. Іван з УГКЦ св. Павла у місті Соснівка. Він же прочитав молитву. Також перед учасниками матчу виступив головний тренер дніпропетровського «Дніпра», заслужений тренер України Мирон Маркевич:
«Я добре знав Ігоря Пилипчука, ми товаришували. Сьогоднішній матч - це добра пам'ять про Ігоря. У сьогоднішні непрості часи цієї людини нам не вистачає, адже він міг би багато зробити для України. Але життя триває, а Ігоря ми будемо довго пам'ятати - це була прекрасна людина».
Щодо гри, то вона пройшла у запеклій боротьбі. Жодна команда не хотіла поступатися. У першому таймі голів не було. Натомість у другій половині зустрічі господарі мали певну перевагу і втілили у два голи. Спочатку після двоходівки Мирон Маркевич-Ігор Смолинець відзначився Петро Сироїд. А невдовзі пенальті заробив Іван Мацюра, а вирок бездоганно виконав Мирон Маркевич. До речі, Мирон Маркевич провів на полі два тайми.
Гості зуміли забити наприкінці матчу. У підсумку суддя матчу Володимир Мигаль зафіксував перемогу соснівчан 2:1.
Микола БАЛИЦЬКИЙ
Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 30 апреля 2024, 12:00 8

26–29 апреля состоялись матчи 33-го тура чемпионата Испании 2023/24

Комментарии