ФФУ провела семинар для футбольных посредников

Агенты и представители футбольных клубов ознакомились с новым регламентом ФИФА

У вівторок, 16 червня, у Будинку футболу відбувся семінар щодо роботи інституту посередництва та змін до Регламенту ФФУ зі статусу і трансферів футболістів.

Захід, що тривав декілька годин, був розподілений на чотири частини. У першій з них член Палати по вирішенню спорів ФФУ Антон Сотір повідомив про основні зміни до Регламенту ФІФА зі статусу і трансферів гравців та до Регламенту ФФУ зі статусу і трансферів футболістів.

У другій та третій частині перший заступник голови ФФУ з питань статусу і трансферів футболістів Денис Лутюк згадав історію діяльності агентів футболістів та розповів про майбутню роботу посередників в Україні. Також учасники семінару більш докладно дізнались про те, як відрізнятиметься діяльність агентів та посередників.

Нарешті, у заключній частині екс-голова КДК ФФУ, юрист Роман Морозов зробив порівняльний аналіз роботи посередників у різних національних асоціаціях.

У роботі семінару, окрім посередників, взяли участь представники українських футбольних клубів та журналісти, які після завершення виступів отримали можливість задати уточнювальні запитання.

Источник Украинская ассоциация футбола (УАФ)
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Хоккей | 03 мая 2024, 21:47 37

Украина стала лучшей командой Дивизиона 1B