Роман ТОЛОЧКО: «Большинство игроков покинет Ниву»

Главный тренер тернопольской «Нивы» рассказал о планах на будущее

- Хочу вибачитись перед тернопільськими вболівальниками за все друге коло. Домашні ігри програні і, напевно, це максимум, що на сьогодні може команда. В нас не було резерву для підсилення - на заміні молоді хлопці. Думаю, що в наступному сезоні більшості гравців не буде в команді.

Не хочу обіцяти, але зробимо все, щоб в наступному сезоні порадувати вболівальників змістовною грою і чогось добиватись. Бо без завдань і цілей не цікаво просто так працювати.

Щодо сьогоднішньої гри (поразка від «Динамо-2», 1:2 - ред.), то перемагає та команда, яка забиває на один гол більше. Я попереджав гравців, що команда «Динамо» швидка, молода, агресивна, що вона і довела у другому таймі, забивши два м'ячі. Я просто не зрозумів дій наших захисників, коли команда виграє 1:0 - і просто так давати легко забивати два голи. Це, по-моєму, повна безвідповідальність, якась зневага. Потрібно ще раз переглянути повтори, але те, що я пам'ятаю, то це просто якась повна безвідповідальність. Два центральні захисники провались. Провалились так, як в школі не провалюються. Це вже не перша гра така. Всі говорять: молодь, молодь, а як на мене, помиляються всі досвідчені гравці, які є на даний момент. Сьогодні до молоді як таких питань нема. Так, їм не вистачає ще якоїсь впевненості і більше ігрового часу на полі, але помиляються досвідчені, і це найбільше вражає. Ще раз запевняю, що так продовжуватись далі не буде.

Щоб грати у футбол, тим більше з «Динамо» Київ, треба бути готовим на всі 100%. Нажаль, на сьогодні команда не може грати всі 90 хвилин на максимумі. А нажаль, в Першій лізі те, що я побачив, з тими командами, з якими ми зіграли, в основному йде силова боротьба. Тому треба бути готовим. Ось і вся проблема.

Наразі не готовий дати відповідь, хто залишиться в команді. Будемо зустрічатись з керівництвом клубу і обговорювати ці моменти. Чоловік п'ять залишиться, але треба буде їх привести в належний стан.

Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 29 сентября 2024, 07:15 0

Битва аутсайдеров – тут может случиться всякое