Черкасские Мавпы подписали двух новичков

Александр Сизов и Дмитрий Антонец стали игроками черкасской команды

«Черкаські Мавпи» одними з перших баскетбольних клубів України розпочали селекційну роботу у підготовці до нового сезону. Першими новачками черкаського клубу стали важливі фігури минулорічної Суперліги - Олександр Сізов та Дмитро Антонець.
Сізов (199 см., 1988 р.н.) у минулому сезоні встиг пограти відразу в двох клубах. І в «Миколаєві», і у «Дніпрі» цей захисник був на провідних ролях. У стані корабелів Олександр здобував у середньому за гру 11.8 очок, 6.8 підбирання та 2.9 передачі. У другій частині сезону новачок «Мавп» допоміг «Дніпру» дещо сенсаційно пробитися у фінал Суперліги. Статистика захисника у 18-ти матчах в складі віце-чемпіона України склала 9.4 очок, 7 підбирань та 5.6 передач, у середньому за гру. За свою кар'єру Сізов також встиг пограти у южненському «Хіміку» та «Грифонах» з Сімферополя.
Ще одним новачком черкасців став добрий знайомий Сізова - Дмитро Антонець (198 см., 1988 р.н.). Разом ці гравці виступали у дублі «Хіміка». Протягом останніх двох сезонів Антонець був одним з основних гравців запорізького «Ферро». У минулому чемпіонаті форвард здобував у середньому за гру 11 очок, 3.9 підбирань та 2.9 передачі. Окрім того Антонець має досвід виступів за БК «Київ», «Пульсар» та казахський «Атирау».
Источник
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 15 мая 2024, 06:55 0

Звездным вратарем интересуются клубы из Саудовской Аравии