МИРОШНИЧЕНКО: «Хорошо, что Динамо играло первым составом»

Игрок «Карпат» — о поражении в матче с «Динамо»

Після матчу проти київського «Динамо» захисник «Карпат» Денис Мірошніченко поділився своїми враженнями від поєдинку.
«Проти «Динамо» було дуже важко грати, адже ця команда вже стала чемпіоном і привезла до Львова весь основний склад. Зважаючи на це, для нашої команди матч проти «Динамо» був дуже цікавим. Звичайно, ми хотіли виграти і зробили для цього все можливе - був цікавий футбол, напруження на полі тривало до останньої секунди. Запевняю уболівальників, що усі наші гравці старалися і залишили на полі всі сили. Думаю, в цьому плані нам ніхто не дорікне».
«Звичайно, добре, що «Динамо» до нас приїхало в бойовому складі. Кожен такий матч приносить досвід нашій команді. Лише так в майбутньому можна добитися успіху - коли граєш проти сильних і класних команд».
«Сезон, що закінчується доволі унікальний для мене, адже вперше я провів у складі всі матчі. Два роки тому зіграв 10 поєдинків, торік - 11. Було непросто, але я отримав хороший досвід, у кожному матчі брав для себе щось нове і цікаве. Дуже приємно, що тренери мені довіряють. Підсумки? Їх краще нехай роблять тренери, керівники клубу та уболівальники» - підсумував Денис Мірошніченко.
Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 02 мая 2024, 08:29 0

Королевский клуб поможет Кариму в лечении

Комментарии