Ігор ЙОВІЧЕВІЧ: «Сьогодні нас зловили на контратаці»

«Карпаты» – «Динамо» – 0:1. Послематчевая пресс-конференция и.о. главного тренера львовян

В. о. головного тренера «Карпат» Ігор Йовічевіч:

- В першу чергу хочу привітати «Динамо» з чемпіонством в цьому сезоні, яке воно заслужило. Щодо самої гри, то, думаю, що вона сподобалась глядачам, і було для цього багато аргументів. Ми знаємо, проти кого сьогодні грали. Відчували повагу з їх боку. Самий склад «Динамо» показує, що це їх найоптимальніший варіант на даний момент. Не хотіли відступати від свого футболу. Якщо і помиляємось, то це в майбутньому нам дасть багато користі. В останніх матчах ми мало пропускали, а при нагоді реалізували і свої моменти. Можливо, не настільки, як хотіли, бо ви знаєте, що центральний захисник Балажіц, якого вже півроку немає в команді, є нашим кращим бомбардиром. Багато команд має більше пропущених голів у сезоні, ніж ми. За перший рік, який мені дали для побудови команди, я отримав задоволення.

- Які резерви підсилення атакуючих дій?
- Треба напрацьовувати різноманітні комбінації і вдосконалювати їх на тренуваннях. Ви бачили, що під кінець гри Швед віддав чудову передачу на Сергійчука, якому не пощастило. Ми намагалися грати у свій футбол. Дуже плідну роботу зробили під час зборів у Туреччині, і вона відображається на нинішніх виступах «Карпат». В цілому, вітаю «Динамо» з перемогою.

- Як і кожен тренер, Ви перед матчем аналізуєте гру суперника. Очікували, що Ребров привезе до Львова свій основний склад?
- Так. Знав, що «Динамо» дуже поважає «Карпати» і очікували на непростий матч з нами. Якість їх футболістів дозволяє вирішувати долю матчу. Сьогодні нас зловили на контратаці і забили цей єдиний гол.

Юрій НАЗАРКЕВИЧ

Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Теннис | 02 мая 2024, 18:31 0

Элина наслаждается приятными моментами, когда все могут собраться вместе

Комментарии