Артем ФЕДЕЦКИЙ: «Черданцев? Человека жаба давит»

Защитник «Днепра» - о матче с «Наполи» и будущем финале ЛЕ

Захисник «Дніпра» - про вихід дніпропетровського клубу до фіналу Ліги Європи, свої пропозиції щодо «завершення» кар'єри Ігуаїна та слова російського коментатора Георгія Черданцева.

«Нарешті можна сказати, що це був не сон. Не вірилось до останнього. Звичайно, ми міряли, у нас були цілі, й хотілося їх втілити у реальність. Зараз вже трошки відходимо. І розуміємо, чого ми досягли, адже ми граємо не тільки для Дніпропетровська, не тільки для наших фанатів, але й для всієї України у такий час. Хочеться присвятити цю перемогу нашим бійцям, які воюють на Сході, захищають наші сім'ї, нас, наші родини. Дай Бог їм здоров'я, і ця перемога для них».

«Заклик до Ігуаїна? Ми продемонстрували, що «Дніпро» - класна команда, показали свої зуби, довівши, що з боку Ігуаїна була недооцінка. Ми намагалися просто показати результат, що й зробили. Звичайно, він хороший футболіст, гравець топ-рівня і в майбутньому я йому бажаю найкращих результатів у футболі. Тільки тоді, коли він гратиме проти нас, ми зі свого боку зробимо все, аби аргентинця не було видно на полі».

«Слова Черданцева? Жаба давить людину, розумієте. Кажуть, собака гавкає - караван іде, так само і він. Йому треба... Правильно Зозуля написав, що добре, що «Зеніт» на нас не потрапив, а то б ми показали усю свою силу та на що здатні. А тут... Ну, нехай людина говорить. Ми в фіналі, і я вважаю - закономірно».

Источник MatchDay
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 01 мая 2024, 08:01 2

Гарри догнал Мбаппе (у обоих – по 8), но французу еще предстоит играть с «Боруссией Д»

Комментарии