Артур НОВОТРЯСОВ: «Долго ждал своего шанса»

Молодой игрок «Карпат» - о матче против луганской «Зари»

На «Славутич-Арені» Артур Новотрясов дебютував у Прем'єр-лізі кілька турів тому, в матчі проти запорізького «Металурга». У старті він вийшов і в поєдинку проти «Зорі», тоді як Андрій Гітченко розташувався в опорній зоні.
«Дуже приємно грати на високому рівні. Я довго чекав на свій шанс, тренер мені його дав і намагаюся його не підвести і не розчарувати. Я трішки зачепився за основу, тепер хочу протриматися у ній якомога довше і доказувати, що я можу грати у Прем'єр-лізі».
«Матч проти «Зорі» став для мене першою грою проти насправді сильної команди. Було важко, але ми загалом впоралися із поставленим завданням, здобули позитивний результат. До того ж і я, і наші молоді гравці отримали дуже корисний досвід».
«Пропущений гол? Любеновіч налетів на подачу з глибини. Ми тримали своїх гравців, він же забіг і забив. Але добре, що ми одразу ж зрівняли рахунок, після чого ситуація на полі була дуже напруженою. У кінці гри вони почали тиснути на наші ворота, але ми відбили їхні атаки, витримали пресинг і загалом залишилися собою задоволені».
Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 05 мая 2024, 08:05 4

Бензема, Модрич и Марсело выиграли по 25 титулов