Владимир КОСТЕВИЧ: «Нам обязательно нужно было выиграть»

Футболист «Карпат» поделился впечатлениями о победе над одесским «Черноморцем»

У лівого захисника «Карпат» є не лише відмінні дефенсивні навички, але й гольове чуття. І нехай гол у ворота «Чорноморця» не був таким красивим та ефектним, як «Говерлі» чи «Ворсклі», але хіба в красі голів щастя?

- «Чорноморець» зіграв проти нас дуже організовано і поки у них були сили, вони закривали всі зони, не даючи нам простору. Що тут говорити? Вони поставили проти нас дуже хорошу тактику. У перерві ми внесли у гру певні корективи, почали більше залучати фланги і загострювати гру через подачі на нападників.

- Ти міг забити і раніше, але мало не зламав штангу...
- Ігор Худоб'як здорово віддав мені м'яча, я прийняв, прокинув і відразу треба було бити. Я хотів поцілити у шпарину між штангою і воротарем, але трішки не влучив. Та ми не зупинилися, нам обов'язково треба було виграти і при цьому не пропустити

- Здалося, що на кутовий від Шведа ти не мав наміру йти...
- У нас розписано, хто і як має грати під час стандартів. Я стояв в центральному колі, але побачив, що суперники не криють наших гравців, які перебувають на підборі. Тому я вирішив долучитися до тих, хто був в карній зоні. І не прогадав.

- Тепер частіше тебе можна буде побачити на дальній штанзі?
- Ні, не ходитиму на стандарти, щоб суперники не звикали. Але те, що не буде сюрпризів - не обіцяю (сміється).

Михаил Шаповалов Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 02 мая 2024, 16:13 0

Каньисарес не ожидал, что Лунин будет играть на таком уровне

Комментарии