Пластун не сыграет с Черноморцем

В матче против «Ильичевца» защитник «Карпат» получил четвертое предупреждение в сезоне

Головний тренер «Карпат» Ігор Йовічевіч у найближчому матчі своєї команди не зможе розраховувати на центрального захисника Ігоря Пластуна, який відбуватиме дискваліфікацію терміном на одну гру.

У суботньому гостьовому поєдинку «Карпат» проти маріупольського «Іллічівця», що відбувся на полі стадіону «Метеор» у Дніпропетровську в рамках 22-го туру чемпіонату України серед клубів Прем'єр-ліги сезону-2014/2015, головний арбітр зустрічі киянин Євген Арановський на 27-й хвилині гри зафіксував зі сторони Ігоря Пластуна порушення правил і окрім штрафного в бік «зелено-білих» показав карпатівцю ще й жовту картку, яка стала для нашого оборонця четвертою в сезоні в іграх національного чемпіонату.

Тепер, згідно з Регламентом, Ігор Пластун повинен пропустити наступний матч Прем'єр-ліги. Тож у домашній зустрічі «Карпат» проти одеського «Чорноморця» 32-й номер «левів» не зможе допомогти своїй команді.

Нагадаємо, матч «Карпати» (Львів) - «Чорноморець» (Одеса) відбудеться у неділю, 10-го травня, на полі стадіону «Україна» столиці Галичини. Початок поєдинку призначено на 17:00.

Михаил Шаповалов Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Бокс | 18 мая 2024, 03:50 30

Sport.ua вместе с GGBET анонсирует главный поединок супертяжелой весовой категории в боксе за 25 лет