Виталий Кличко прибыл в Нью-Йорк поддержать брата

Виталий верит в победу Владимира над американцем Брайантом Дженнингсом

Мэр Киева Виталий Кличко прибыл в Нью-Йорк, чтобы поддержать своего младшего брата Владимира, которому сегодня предстоит защищать свои титулы в поединке против Брайанта Дженнингса.

«Друзі, сьогодні прибув у Нью-Йорк, щоб як завжди підтримати брата. Володимир битиметься з американським суперважковаговиком Брайантом Дженнінгсом.

Цікавість до цього бою шалена. Останнього разу у Сполучених Штатах Володя боксував у 2008 році. Квитки на поєдинок, який відбудеться у Madison Square Garden, розкуплені уже давно. Знаю, чимало глядачів приїхало на бій з України, щоб уболівати за Володимира та підтримувати його. Я, як завжди, підтримаю брата. Вірю у його перемогу, і що у суботу у Madison Square Garden звучатиме переможний український гімн і підніметься наш прапор.

Всі процедури перед боєм відбулися. Огляд лікаря, зважування, вибір рукавичок, суперники обмінялися поглядами:). В США Володя боксував 7 років тому. Завтра в Медісон сквер гарден буде багато глядачів і багато емоцій. Українські прапори бачив тут і вже сьогодні:)» - отметил Виталий.

Михаил Шаповалов Источник: Klitschko-brothers
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 29 апреля 2024, 22:31 3

Однако «горожане» все еще являются главными фаворитами на чемпионство в Англии

Комментарии