Андрей ВОРОБЕЙ: «Судья показал желтую не в ту сторону»

Экс-игрок сборной Украины поделился впечатлениями об ответных матчах 1/4 финала Лиги Европы

Екс-гравець дніпропетровського «Дніпра» та національної збірної України Андрій Воробей поділився враженнями від виступу наших клубів у Лізі Європи.

Нагадаємо, що «Динамо» практично без шансів програло «Фіорентині» 0:2, а «Дніпро» переміг «Брюгге» 1:0 і вийшов у півфінал Ліги Європи.

- Андрію, найперше про вилучення Ленса. Друга жовта картка була справедливою?
- Мені здалося,що на Ленсові було порушення, він не симулював. Тому суддя показав жовту не в ту сторону.

- Взагалі, що скажете про матч «Фіорентина» - «Динамо»?
- Не сказав би, що матч мені сподобався, були ігри і кращі. В принципі, «Динамо» проявило характер. Навіть граючи у меншості, в кінці матчу у них було 2-3 моменти для того, аби зрівняти рахунок. Потрібно віддати киянам належне. У них по ходу Ліги Європи були не найслабші суперники, у цьому році «Динамо» в єврокубках добре виступило.

- А як стосовно «Дніпра»? Це сенсація, просто несподіванка чи, зважаючи на суперників, усе прогнозовано?
- Для мене - це не сподіванка. «Дніпро» у цьому році спіймав гру, не сподівався, що вони так далеко зайдуть в Лізі Європи. На груповому етапі у них не усе виходило, але з часом гра налагодилася. Звісно, суперники були не топ-рівня, але «Брюгге» є «Брюгге». Й «Дніпро» по ділу виграв і приємно здивував.

- У півфіналі Ліги Європи також «Неаполь», «Фіорентина» та «Севілья». Хто із цих команд є бажанішим суперником для «Дніпра»?
- «Севілья»… В українських клубів із італійцями погана статистика ігор, нам з ними не таланить. Тому краще грати про іспанців. Хоча, якщо «Дніпро» обіграє «Фіорентину», то уся Україна аплодуватиме дніпропетровцям.

Василь ВИННИКІВСЬКИЙ

Михаил Шаповалов Источник: Футбол 24
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 07 мая 2024, 00:44 0

Артем может заменить Виктора Осимхена в «Наполи»

Комментарии