В Києві стартував всеукраїнський проект #ТиЛідер

В Украине запустили интеллектуально-спортивный проект для школьников

Сьогодні з нагоди Міжнародного дня спорту та під патронатом Національної комісії України у справах ЮНЕСКО в Новопечерській школі міста Києва відбулося урочисте відкриття проекту #ТиЛідер, який реалізується Національним олімпійським комітетом України у партнерстві з Програмою розвитку ООН та за підтримки Фундації Кока-Кола в рамках міжнародної програми New World.

В урочистому заході взяли участь президент НОК України Сергій Бубка, заступник Постійного Представництва ПРООН в Україні Ініта Пауловіча, генеральний директор компанії «Кока-Кола Україна» Роджер Гаунтлет, директор Новопечерської школи міста Києва Ірена Корбабіч-Путко.

На презентацію проекту #ТиЛідер завітали й юні олімпійці - призери й учасники II літніх Юнацьких Олімпійських ігор в Нанкіні Антон Кузнецов (сучасне п'ятиборство), Юлія Левченко (легка атлетика), Ганна Красношлик і Пилип Ткаченко (обидва стрибки у воду), які разом з учнями Новопечерської школи стали головними героями спортивних та інтелектуальних змагань.

Відзначимо, проект #ТиЛідер долучається до всеукраїнського спортивно-масового заходу серед дітей «Олімпійське лелеченя», ініціатором та засновником якого є Національний олімпійський комітет України.

«Щороку НОК України успішно реалізовує низку важливих та унікальних проектів, які покликані популяризувати олімпійські цінності та пропагувати здоровий спосіб життя. Мені дуже приємно, що один з наших проектів - «Олімпійське лелеченя», відповідаючи на нові виклики сьогодення, став міцним підґрунтям для програми #ТиЛідер», - сказав під час презентації Сергій Бубка.

Головний олімпієць країни відзначив: «Проект «Олімпійське лелеченя», популяризуючи олімпійські цінності, вчить бути успішним, розвиває лідерські якості, виховує особистість та вчить об'єднувати зусилля заради досягнення мети при будь-яких життєвих обставинах. Саме всі ці вміння та якості потрібні школярам для участі та боротьби за перемогу у проекті #Ти лідер».

Відзначимо, проект #ТиЛідер охопить понад мільйон школярів віком від 12 років з 4000 шкіл по всій Україні.

У навчальних закладах пройде інтерактивний конкурс #ТиЛідер. Конкурс допоможе школярам проявити свої фізичні та інтелектуальні здібності.

Більше 300 учасників - переможців всеукраїнського конкурсу - отримають унікальну можливість поїхати в Олімпійський табір.

У таборі школярі зможуть розширити свої знання у сфері захисту громадянських прав та захисту довкілля. Молоді лідери поспілкуються з олімпійськими чемпіонами, які розкажуть про свій шлях лідера та дадуть поради як досягти успіху. Під керівництвом професійних тренерів та експертів учасники навчаться розробляти та втілювати власні проекти з покращення життя власної громади.

«Мені дуже приємно, що завдяки ефективній та конструктивній співпраці з нашими партнерами-однодумцями та шляхом впровадження проекту #ТиЛідер ми розширюємо можливості наших дітей щодо розвитку, надбанню нових знань та вдосконаленню своїх здібностей. Впевнений, вони матимуть велике бажання і надалі займатися спортом, вести здоровий спосіб життя, розвивати свої лідерські якості, адже кожна дитина повинна постійно вчитися, бути всебічно розвиненою та отримувати життєвий досвід», - додав Сергій Бубка.

Після спортивних баталій усі юні учасники та переможці змагань отримали пам'ятні подарунки від організаторів заходу.

Источник НОК Украины
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Хоккей | 02 мая 2024, 10:00 7

Очередная попытка сборной Украины вернуться во второй дивизион