Определен предварительный состав гимнастов на ЕЮОФ

Олимпийский фестиваль пройдет в Тбилиси

За 115 днів у грузинському Тбілісі запалає вогонь XIII літнього Європейського юнацького олімпійського фестивалю.

Наразі у наших спортсменів триває національний кваліфікаційний відбір на попадання до команди, яка захищатиме синьо-жовтий прапор на цьому престижному олімпійському форумі континенту.

Представники спортивної гімнастики нещодавно повернулись з міжнародних змагань серед юніорів (юнаків), що проходили у Берліні (Німеччина), де зуміли вибороти три медалі. На другу сходинку п'єдесталу у вправі на брусах піднявся Едуард Єрмаков, «срібло» в опорному стрибку здобув Максим Іванов (обидва старша вікова група), нагорода такого ж ґатунку в опорному стрибку і у Максима Василенка (молодша вікова група).

Без медалі на міжнародних змаганнях серед юніорів (дівчата) у німецькому Кельні не залишились і наші гімнастки. «Золото» у багатоборстві здобула Валерія Ярмоленко.

Ці старти стали важливим етапом у відборі кандидатів до Юнацької олімпійської збірної України зі спортивної гімнастики на XIII літній ЄЮОФ.

Остаточний же склад гімнастів (3 - хлопці та 2 - дівчини) буде сформований після чемпіонату України серед юнаків, який на початку травня прийматиме Івано-Франківськ, та заключних зборів на початку липня.

До попереднього складу потрапили такі спортсмени:

1. Єрмаков Едуард
2. Коцюбан Владислав
3. Іванов Максим
4. Лєбєдєв Микита
5. Василенко Максим
6. Робу Олексій
7. Горохова Яна
8. Варінська Діана
9. Задворна Аліса
10. Ярмоленко Валерія

Довідково:

XIII літній Європейський юнацький олімпійський фестиваль відбудеться з 26 липня по 1 серпня 2015 року у Тбілісі (Грузія).

Планується, що у змаганнях візьмуть участь майже 4000 спортсменів віком 14-17 років.

Юні олімпійці боротимуться за нагороди у 9 видах спорту: дзюдо, тенісі, спортивній гімнастиці, велоспорті, легкій атлетиці, плаванні, волейболі, гандболі та баскетболі.

Источник НОК Украины
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 01 мая 2024, 00:30 1

Смотрите видеообзор первого матча 1/2 финала Лиги чемпионов