Оболонь – третя, Бобаль – найкращий

Матвій Бобаль – найкращий бомбардир першої ліги сезону-2006/07

У четвер, 21 червня, відбувся останній тур першості України серед команд першої ліги. На цей час у турнірі залишалося лише два запитання - яка з команд стане володарем малих бронзових нагород та хто завоює лаври найкращого снайпера змагань.

І знову Кандауров
В останньому турі претенденти на третю сходинку - «Оболонь» та «Кримтеплиця» - грали вдома. Кияни приймали «Десну», кримчани змагалися з «Геліосом». «Пивовари» вже на сьомій хвилині відкрили рахунок з пенальті, що його реалізував Ігор Малиш після того, як збили Андрія Кандаурова. За 20 хвилин молодий нападник відзначився вже сам, замкнувши простріл Сергія Сібірякова з правого флангу. А довершив справу Андрій Будний, влучно пробивши головою після навісу Павла Лук'янця.

Нічия «Кримтеплиці»
«Кримтеплиця» на останній матч сезону вийшла без Олександра Севидова, котрий достроково залишив посаду тренера. Його тепер уже колишні підопічні діяли не дуже впевнено, чим не могли не скористатися футболісти «Геліоса»: вже на восьмій хвилині гості повели в рахунку. Відігралися господарі на останніх секундах зустрічі завдяки удару Ігоря Мельника.

Снайперський «дубль»
Два голи у ворота «Сталі» принесли лаври найвлучнішого гравця турніру нападникові «ІгроСервіса» Матвію Бобалю, чий актив зріс до 16 влучань. Основним конкурентом сімферопольця вважався форвард «Нафтовика-Укрнафти» Богдан Єсип, котрий до цього ігрового дня лідирував з 15 м'ячами. Але охтирці цей тур пропускали. Трійку снайперів доповнив дніпродзержинець Олександр Ситник, котрий відзначився 14 разів.

Федерація Футболу України

Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ