Волынь разгромила ФК Тернополь

Команда Виталия Кварцяного отправила в ворота соперников пять безответных мячей

Луцька «Волинь» провела другий спаринг під час березневої паузи у чемпіонаті. Цього разу суперником нашої команди був ФК «Тернопіль», який наразі йде четвертим у першій лізі.

Господарі забрали м'яча у свої ноги і майже не віддавали його супернику до фінального свистка. У першому таймі, як і в суботньому спарингу із «Малинськом», лучани забили тричі, два голи провели по перерві.

Отож, спочатку Хомченко протягнув м'яча метрів тридцять, віддав на хіб Козьбану й Дмитро відкрив рахунок, пробивши повз кіпера - 1:0. Потім Хомченко віддав у штрафну Козьбану, той прострелив і Мемешев замкнув - 2:0. Наприкінці тайму вдався класний штрафний Руслану Бабенку. Удар з 24 метрів і - 3:0.

У другому таймі голи забивалися на початку і в кінці. Політило розстріляв ворота гостей після скидки головою від Гуменюка - 4:0, а Козьбан у фіналі гри скористався пасом Шарпара - нападнику залишалося просто підставити ногу під пас - 5:0.

Третій спаринг «Волинь» проведе у суботу проти львівського ФК «Демня».

«Волинь» - «Тернопіль» - 5:0
Голи: Козьбан (16), Мемешев (27), Бабенко (40), Політило (50), Козьбан (90).

Склад «Волині»:
1 тайм: Шуст - Парцванія, Жуніч, Шабанов, Польовий - Шарпар, Бабенко - Матей, Мемешев, Хомченко - Козьбан
2 тайм: Кичак - Новак, Годований, Парцванія (Р.Никитюк, 72), Воронін - Шарпар, Політило - Гуменюк, Задерецький, Мемешев - Козьбан

Михаил Шаповалов Источник: ФК Волынь
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Теннис | 06 мая 2024, 15:15 4

Элина была максимально откровенной