Лукаш ТЕОДОРЧИК: «Я спровоцировал головную боль у Реброва»

Форвард киевского «Динамо» обещает тяжело работать, чтобы добиться поставленных целей

«Думаю, що своєю грою я спровокував Сергія Реброва на легкий головний біль. Зроблю все, що у моїх силах аби в «Динамо» прийшов мій час. Не маю іншого вибору ніж важка праця», - каже в інтерв'ю тижневику «Пілка ножна» польський форвард киян Лукаш Теодорчик.

«Коли увесь час сидиш на лаві запасних і дивишся, як грають твої партнери, хоч не хоч наростає роздратування. Однак знаю, що заламувати руки не варто, бо не допоможе. Тому я направляю енергію на тренування. Я завжди працюю на тренуваннях на 100% і роблю все можливе, щоб тренер звернув на мене увагу і ставив до основного складу із чистим сумлінням», - каже колишній снайпер «Леха» із Познані.

«Щойно завершилося тренування, як почалося жеребкування. Особливих емоцій «Евертон» ні в кого не викликав, бо слабких суперників там не лишилося. З клубом із Ліверпуля буде велике протистояння.

Суперники із англійської ліги - це великий виклик. Основним аспектом в боротьбі із англійським клубом буде фізична форма, проте ми сподіваємося на важку перемогу», - зазначив Теодорчик.

Юрій СТРИГУН

Михаил Шаповалов Источник: Газета по-украински
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 05 мая 2024, 19:43 13

Михаил отыграл 76 минут против «Вест Хэма»

Комментарии