УПЛ провела плановое совещание по безопасности

В Премьер-лиге заботятся о безопасности во время проведения футбольных матчей

Напередодні старту весняної частини змагань ПРЕМ'ЄР-ЛІГА провела планову робочу нараду за участю керівників служб безпеки футбольних клубів ПЛ, стадіонів, на яких проводяться змагання ПЛ, а також співробітників МВС, СБУ та ФФУ.
На засіданні були розглянуті питання щодо вдосконалення механізмів взаємодії клубних служб, задіяних в організації футбольних матчів, з представниками МВС та СБУ на місцях. Зважаючи на підвищення актуальності дотримання безпеки на стадіонах у нинішній час, сторони висловилися за необхідність вдосконалення Стратегії забезпечення громадського порядку - обов'язкового документу відповідного призначення на кожній спортивній арені. Також представники клубів і стадіонів з розумінням та всією відповідальністю поставилися до озвучених співробітниками СБУ та МВС вимог, які стосуватимуться проведення заходів з антитерористичної діяльності у місцях проведення змагань.
Окрім цього, учасники наради обговорили прецеденти з перенесенням матчів у зв'язку із застереженнями органів правопорядку. Ще одним питанням порядку денного були пропозиції та зміни до Регламенту змагань, що стосуються взаємодії служб безпеки клубів з іншими суб'єктами забезпечення громадського порядку й безпеки на стадіонах, участі представників органів влади у передматчевих нарадах, взаємодії служб безпеки клубів з делегатами ФФУ тощо.
Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 04 мая 2024, 19:43 3

Счет на 3-й минуте открыл Андреас Кристенсен, Артем сразу же ответил