Карпаты в Турции: день четырнадцатый

Львовские футболисты продолжают готовиться ко второй части сезона

Зовсім трохи залишилося «Карпатам» попрацювати на перших зимових зборах. У суботу «леви» зіграють завершальний спаринг проти австрійської «Адміри Ваккер», і в неділю зранку повернуться до Львова, де отримають кілька вихідних. У той же час тренери попросили гравців максимально продуктивно провести завершення зборів.
Зранку на команду чекали улюблені «американки», але до цього слід було пройти кілька серій вправ на витривалість і техніку. Уже після цього гравці поділилися на «двійки» з «трійками» і трохи порозважалися.
Цікава зустріч відбулася в «зелено-білих» перед вечірнім заняттям. У сусідньому з карпатівським конференц-залом починалася теоретична робота одеського «Чорноморця». Серед одеситів львів'яни побачили кілька старих знайомих. Зокрема із новачком «моряків» Денисом Васіним спілкувався Валерій Федорчук, а Олег Голодюк встиг перекинутися кількома словами із Віталієм Руденком, який вже завершив ігрову кар'єру і зараз працює з кіперами першої команди в оновленому тренерському штабі. Одним з його підопічних є Юрій Мартищук, який також свого часу пограв в «Карпатах» - він також знайшов серед карпатівців давніх знайомих.
Із одеситами «леви» ще матимуть нагоду поспілкуватися, адже «Чорноморець» залишиться в готелі Starlight до 20 лютого.
Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 03 мая 2024, 20:03 1

Ранее лимитом заявки были 23 игрока