ЙОВИЧЕВИЧ: «Задача - создать конкурентноспособную команду»

Главный тренер «Карпат» - о планах на зимнее межсезонье

У понеділок львівські «Карпати» вийшли з відпустки і почали підготовку до весняної частини чемпіонату. Про плани на найближчий час Інформаційному центру розповів головний тренер «зелено-білих» Ігор Йовічевіч.
«Наразі команда проходить медогляд - одна частина сьогодні, інша завтра. Перед поїздкою в Туреччину проведемо заняття на базі, де гравці ознайомляться з графіком тренувань та завданнями на збори. Головне, щоб усі усвідомили - ми продовжуємо рухатися у тому ж напрямку, що й на початку чемпіонату. Наше завдання - побудувати конкурентоздатну команду» - каже головний тренер.
«Звичайно, на перших зборах з нами буде багато молодих виконавців. Це ті хлопці, які прониклися нашою філософією і її поділяють. Це ті наші вихованці, які даватимуть плоди в майбутньому. Із молодіжного складу поїдуть воротар Олег Мозіль, захисник Володимир Сениця, півзахисники Ілля Михайловський, Дмитро Кльоц, атакувальний хавбек Тарас Завійський. Із юніорського складу ми візьмемо трьох гравців: захисника Василя Кравця, а також двох креативних півзахисників Мар'яна Шведа і Олексія Гуцуляка».
«Ми на них розраховуємо вже у найближчому майбутньому - зараз у хлопців є прекрасні шанси показати свій прогрес. А ми побачимо, чи їхні кондиції і форма відповідають рівню Прем'єр-ліги. Ми вже бачимо, як можуть рости наші вихованці. Маю на увазі, зокрема, Мірошніченка та Костевича» - підсумував Ігор Йовічевіч.
Інформаційний центр ФК «Карпати»
Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 04 мая 2024, 23:23 3

Если неаполитанцы продадут Осимхена, то смогут рассчитывать на два топовых входящих трансфера

Комментарии