Киевский ЦСКА будет возрожден

«Армейцы» возвращаются на футбольную карту Украины

Мрії вірних уболівальників про відродження іменитого армійського колективу можуть здійснитися ще цього року. Принаймні команда з авторитетною назвою ЦСКА вже подала попередню заявку на участь в ювілейному Меморіалі Макарова.
Київський ЦСКА виступить на традиційному турнірі, присвяченому пам'яті легендарного воротаря «Динамо» та збірної СРСР. Очолює колектив тренер з вищоліговим стажем Віктор Іщенко. В останні роки він працював з аматорами в Республіканському вищому училищі фізкультури. Не дивно, що й основу армійської команди становлять його підопічні, до речі - учасники обласного чемпіонату минулого року.

Нагадаємо, що столичний клуб ЦСКА виступав у вищому дивізіоні України з сезону-1996/97 (клуб зайняв місце «ЦСКА-Борисфена») до середини сезону-2001/02. На початку 2002-го на базі ЦСКА було створено муніципальний клуб «Арсенал», який зайняв місце ЦСКА. Від цього часу ЦСКА виступав у Першій лізі. За три тури до закінчення чемпіонату-2007/08 ЦСКА вилетів з Першої ліги. Команда виходила до фіналу Кубка України 1998-го та 2001-го років.

www.koff.org.ua
Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 21 мая 2024, 17:34 0

Украинский вратарь «Реала» в своем Instagram оставил послание для одноклубника

Комментарии