На Конькова заведено уголовное дело

Руководство ФФУ подозревается в отмывании денег

Слідчими органами вже розпочато досудове розслідування в рамках кримінального провадження за ч. 2 ст. 209 КК України «Легалізація (відмивання) грошових коштів та іншого майна, здобутих злочинним шляхом за попередньою змовою групою осіб». Інормацію про це внесено у ЄРДР.
В середу, 3-го грудня, президент ФФУ на брифінгу для журналістів заявив, що не бачить підстав для своєї добровільної відставки. Це було сказано у відповідь на довгий перелік системних помилок і зловживань допущених Коньковим, які виклали у своєму рішенні члени виконавчого комітету Федерації футболу Києва.
Список службових «гріхів» першого керівника національної федерації та його найближчого оточення вражає і вже неодноразово був опублікований у ЗМІ.
Згідно оцінки незалежних експертів, деякі «футбольні ініціативи» команди Конькова виглядають, як відверта розтрата коштів ФФУ в особливо великих розмірах. Опозиційні до чинного голови джерела у федерації стверджують, що мова йде про мільйони доларів США, які були витрачені зовсім не на користь вітчизняного футболу.
За даними фактами слідчими органами вже розпочато досудове розслідування в рамках кримінального провадження за ч. 2 ст. 209 КК України «Легалізація (відмивання) грошових коштів та іншого майна, здобутих злочинним шляхом за попередньою змовою групою осіб». Інормацію про це внесено у ЄРДР. Деталі будуть опубліковані згодом.

www.espreso.tv
Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 03 мая 2024, 07:01 3

«Ливерпуль», несмотря на потерю шансов на титул АПЛ, сумел выполнить задачу минимум

Комментарии