БАЛЬЧОС: «Коньков – предатель. Его место в мусорном баке»

Президент ПФЛ жестко раскритиковал главу ФФУ за отказ от встречи с рабочей группой ФИФА и УЕФА

Президент ПФЛ Мілетій Бальчос жорстко розкритикував главу ФФУ Анатолія Конькова за те, що він не поїхав в Ньон на зустріч с робочою групою УЄФА та ФІФА щодо питання кримських клубів.

«Щойно дізнався з програми «Про футбол», що Коньков був запрошений листом від УЄФА на зустріч в Ньоні з робочою групою УЄФА та ФІФА і представниками РФС для обговорення «кримського питання», що відбулася 19 листопада. Як нам відомо, пан Коньков, чи будь-який інший представник від ФФУ, були відсутні на цій зустрічі. Ця, вибачте на слові, «людина» навіть не спромоглася повідомити своє найближче оточення про лист-запрошення з УЄФА і також не повідомила УЄФА про свої дії.

Вибачте, не вистачає слів, щоб сформулювати ставлення до вчинку цього інквізитора українського футболу. В Україні - війна з «рашизмом», щоденно кращі сини нашої Вітчизни віддають життя за за свободу і незалежність України, за мир і спокій кожного із нас, у тому числі і запроданця Конькова.

Так, саме запроданця. Його дії є фактом зради національних інтересів українського народу, зради українського футболу, зради пам'ті жертв Майдану та війни з «рашизмом».

Слухай, нелюде, інакше тебе, Коньков, називати не можна: ти повинен усвідомити, що твій витвір - останній цв'ях в ... сміттєвий бак... Твоє місце тільки там, іншого ти не заслуговуєш», - написал Бальчос в соціальній мережі Facebook.

Михаил Шаповалов Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 02 мая 2024, 06:40 57

Уже известны все 5 клубов: Байер, Бавария, Штутгарт, РБ Лейпциг, Боруссия Д

Комментарии