Олег ГОЛОДЮК: «С Шахтером будем биться»

Футболист львовских «Карпат» прокомментировал предстоящий матч с «горняками»

Після матчу проти київського «Динамо» Олег Голодюк не займався в загальній групі через незначне ушкодження. Однак під час відкритого тренування для львівських журналістів, капітан команди вже працював разом з іншими гравцями команди. Саме він першим поспілкувався із пресою та розповів про підготовку до матчу проти «Шахтаря».

- На щастя, нічого серйозного зі мною не трапилося. Лікарі діагностували спазм м'яза, тож наші медики допомогли швидко відновитися.

- На що уболівальникам очікувати в матчі проти «Шахтаря»?
- Може запевнити, що ми так само гратимемо як проти «Динамо». Віддамо всі сили, будемо битися, щоб потішити трибуни.

- Зараз із «Шахтарем» йде протистояння, при чому не лише на полі...
- Вибачте, але це не моя компетенція. Керівництво виконує свою роботу, ми - свою. Наше завдання - грати в футбол, а не займатися позафутбольними справами.

- Чи додає наснаги перемога над «Шахтарем» у минулому сезоні?
- Приємно вигравати в такої команди, як «Шахтар». Все таки це серйозний європейський рівень. Ми постараємося повторити минулорічний результат.

- Перед останнім матчем проти «Динамо» ви суперника не розбирали, так як знали його дуже добре. А от «Шахтар», мабуть, розкладаєте по поличках?
- Наші тренери вже підказують, як нам діяти, як будувати гру. Окрім цього планується ще й детальний розбір. Тож я сподіваюся, що до матчу ми підійдемо в повній бойовій готовності.

Інформаційний центр ФК «Карпати»

Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 07 мая 2024, 14:16 38

Украинский вингер может перейти в «Наполи»

Комментарии