Сборная Украины U-19 оформила путевку на Евро-2015

Подопечные Александра Головко разгромили команду Израиля

Юнацька збірна команда України U-19 зіграла свій третій матч у кваліфікаційному раунді чемпіонату Європи 2015 року, який у ці дні проходить в Ізраїлі. Підопічні Олександра Головка здобули розгромну перемогу над командою Ізраїлю з рахунком 5:0 та з першого місця вийшли до еліт-раунду змагань.
Початок матчу, в якому вирішувалася доля путівки до еліт-раунду континентальної першості, ознаменувався обережною грою з боку обох збірних, які обрали надійну гру у захисті замість атакувальної феєрії. Такий розвиток подій влаштовував команду Олександра Головка, яка навіть за нічиєї потрапляла до наступного раунду змагань. Але на 17-й хвилині матчу «синьо-жовтим» вдалося відзначитися у воротах господарів поля. Комбінація від Коваленка, Лучкевича та Бєсєдіна завершилася ударом останнього у дальній кут воріт ізраїльської команди.
Цей гол розкрив реальні можливості обох збірних, оскільки українська команда, повіривши у власні сили, не залишила у подальшому жодних шансів збірній Ізраїлю, яка, навпроти, так і не зуміла оговтатися від швидкого пропущеного м'яча. Борячук пройшов лівим флангом, навісив на Арендарука, який ударом головою не залишив шансів воротарю суперників Глазеру.
У другому таймі українцям ще тричі вдалося розпечатати ворота команди Ізраїлю. На 58-й хвилині «синьо-жовті» реалізували стандартне положення, забивши після кутового - автором голу став Коваленко. Ще через вісім хвилин Борячук отримав розрізну передачу від Коваленка і з лінії штрафного перекинув м'яч через воротаря, а Зубков, який вийшов на заміну наприкінці першого тайму, наостанок встановив крапку у матчі - 5:0.
Таким чином, збірна України здобула сім очок у трьох матчах і з першого місця потрапила до еліт-раунда чемпіонату Європи 2015 року. Матчі цієї стадії пройдуть навесні 2015 року.
Ізраїль - Україна - 0:5
Голи: Бєсєдін (18), Арендарук (27), Коваленко (58), Борячук (66), Зубков (82)
Попередження: Аврахам, Ор, Хозез - Вачіберадзе, Бєсєдін
Ізраїль: Глазер - Кохен, Лаві, Фахіма (Фішлер, 30), Авів, Аврахам, Ейнбром (Плакущенко, 61), Бітон, Хозез (Мейр, 79), Ор, Вейссман
Україна: Мозіль - Матвієнко, Кірюханцев, Зотько, Лукьянчук, Лучкевич (Каплієнко, 26), Вачіберадзе, Коваленко (Квич, 71), Арендарук, Борячук, Бєсєдін (Зубков, 37)

ФФУ
Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Другие виды | 29 сентября 2024, 05:50 17

Леброн Джеймс, Девин Хейни, Льюис Хэмилтон и причем тут Райан Гарсия

Комментарии