Андрей ВОРОБЕЙ: «0:3 для Днепра – это слишком»

Итоговый счет не отображает хода игры, считает экс-форвард сборной Украины

Відомий у минулому футболіст Андрій Воробей, який свого часу пограв у «Дніпрі», в інтерв'ю «Футболу 24» прокоментував розгром дніпропетровців від столичного «Динамо».

- Перемога «Динамо» над «Дніпром» з рахунком 3:0 - для вас це несподіванка?
- Не те, щоби несподіванка… Просто «Динамо» використало свої моменти, а «Дніпро» - ні. Все-таки закономірним був би мінімальний результат. А 0:3 - це занадто для «Дніпра».

- Тобто, рахунок не відображає перебігу гри?
- Так, не відображає. Гра була приблизно рівною. «Динамо» просто на класі реалізувало свої моменти. А «Дніпро» цього зробити не зміг. Взагалі, дніпропетровці в атаці невпевнено грають, не було у них завершення атак.

- «Дніпро» не так давно програв «Карабаху», тепер фіаско у матчі із одним із головних конкурентів. У чому проблема дніпропетровців?
- Або тренерському штабу замало часу для постановки гри, або футболісти не можуть знайти спільної мови із наставником. При Рамосі деякі футболісти показували абсолютно іншу гру, швидкості. А зараз, якщо у перших іграх, завдяки цьому плацдарму «Дніпро» ще якось бігав, то зараз у них провал. Мабуть, варто подумати і робити висновки.

Гліб ВАКОЛЮК, «Футбол 24»

Михаил Шаповалов Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 03 мая 2024, 23:59 17

Украина в рейтинге УЕФА заняла окончательную 18-ю позицию

Комментарии