Грегор БАЛАЖИЦ: «Кто-то же должен забивать...»

Защитник «Карпат» в очередной раз выручил свою команду на последних минутах матча

До розташування «Карпат» зі збірної Словенії Ґреґор Балажіц повернувся із травмою, пропустив підготовку до матчу проти «Іллічівця». Однак до заявки команди на гру все ж потрапив, хоча ніхто не очікував, що він вийде на поле - Гітченко та Пластун зі своїми обов'язками справлялися на відмінно. Але коли на 82-ій хвилині словенець підійшов до бровки поля, очікуючи на заміну, трибуни зрозуміли - Ігор Йовічевіч кидає в бій свого останнього козиря; Балажіцу знову доведеться перекваліфікуватися на центрфорварда таранного типу. Ґреґор виправдав сподівання тренера та трибун - на останніх хвилинах він забив гол і приніс команді перемогу.

«А що залишалося робити? У мене було ушкодження, але я перед грою сказав Містеру: «Якщо буде неприйнятний результат для команди, то я готовий вийти наприкінці матчу в напад». Це не був жарт, я серйозно говорив. Хтось же має забивати (сміється). А якщо серйозно, то ми дуже переживали за результат і старалися всі 90 хвилин. Зрештою, це мало принести нам успіх - Міша подав, я забив. Дуже схожий гол до того, як ми забили «Металісту» і час такий же, останні секунди».

«Позиція форварда для мене нова. Тут все по-іншому. По-іншому відкриватися треба, по-іншому дивитися на гру. Але часу на це не було, я мав забити гол головою. Чи зі стандарту, чи з навісу - все це не має значення. Як завгодно, але треба було забити. Не важливо, хто подає, хто забиває, головне, що ми таки забили цей гол. Ми його заслужили своєю роботою і вірою в перемогу. Нам Бог за старання віддячив. Скільки ще заб'ю? Не знаю, не думаю про це. Але я більше хочу, щоб почали забивати наші форварди. Тоді усе налагодиться» - підсумував Ґреґор Балажіц.

Інформаційний центр ФК «Карпати»

Михаил Шаповалов Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Теннис | 01 мая 2024, 22:26 2

Елена Рыбакина выиграла у Юлии Путинцевой, Арина Соболенко обыграла Мирру Андрееву

Комментарии