Дмитрий ХОМЧЕНОВСКИЙ: «Все будет хорошо»

Хавбек сборной Украины о грядущей игре с Македонией

Напередодні чергового матчу кваліфікаційного раунду чемпіонату Європи-2016 проти команди Македонії півзахисник національної збірної України Дмитро Хомченовський поділився думками щодо майбутнього поєдинку.

- Дмитре, Ви вже досить тривалий період отримуєте регулярні виклики до збірної. Чи адаптувались Ви вже до головної команди?
- Звісно, я звик до команди. До того ж, атмосфера дуже гарна, є здорова конкуренція!

- До збірної викликають чимало новачків. Ви уже можете давати їм поради як більш досвідчений товариш…
- Якщо відверто, не вважаю себе досвідченим гравцем збірної. Мене самого підтримують колеги по команді. А, загалом, ми всі допомагаємо один одному, ніхто не залишається поза увагою.

- Як Ви оцінюєте суперників збірної України по групі? Чи задоволені Ви результатом жеребкування?
- Загалом, задоволені. Будь-якого суперника потрібно поважати. І, звичайно, не можна недооцінювати опонента. Попри осічку на старті, гадаю, надалі у нас все вийде і все буде добре.

- Що не вийшло у зустрічі зі Словаччиною ?
- Перший матч відбору ми проводили вдома, і, певна річ, хотіли виграти. Ця гра була важливою для нас. Після невдачі накопичилася спортивна злість, яка породжує бажання виправити становище. А у тому, що не вийшло, ми розібралися на цих зборах. У майбутніх матчах подібних помилок не маємо припускатися.

- Нещодавно у Вас було ушкодження, як почуваєте себе зараз?
- Дякую, вже все нормально. Останній перед збором матч у чемпіонаті України я зіграв повністю. Отож, до збірної приїхав у повній бойовій готовності.

- Матч буде проходити на стадіоні «Арена Львів». Як Вам місцева атмосфера?
- Мені вже доводилося грати на цьому стадіоні. Це чудова арена, а вболівальницька підтримка - особлива, як і сам Львів. Це надзвичайно гарне місто з неповторною атмосферою.

ФФУ

Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 05 мая 2024, 13:53 0

Каталонский клуб гарантировал себе участие в Лиге чемпионов