Владислав КУЛАЧ: «Главное, чтобы команда вышла на Евро»

Нападающий молодежной сборной Украины - о предстоящем поединке с Германией

Автор дубля у матчі проти Ліхтенштейну Владислав Кулач розповів про своє бачення майбутнього матчу плей-офф Євро-2015 зі збірною Німеччини, настрій команди на суперника та бажання вийти на чемпіонат Європи.
- В якому настрою команда збирається на матч?
- Настрій хороший перш за все тому, що ми зустрілися з хлопцями. Всі приїхали до Києва радісними та бадьорими. А в Черкасах хочемо продемонструвати яскраву гру.
- Жеребкування визначило суперником вашої команди збірну Німеччини. Чи задоволений ти, щоб потрібно буде зіграти з цією командою? Що ти про неї знаєш?
- Мені доводилося бачити кілька матчів за участі цієї збірної, і я можу сказати, що це дуже хороша команда. У ній зібрані гравці Бундесліги, які демонструють чудову командну гру. Я гадаю, що це дуже непростий суперник.
- Говорячи про відбірковий цикл, як ти вважаєш, він вдався збірній? Та особисто для себе, чи можеш виділити якийсь матч, який запам'ятався тобі більше за все?
- Всі матчі були цікавими, і кожен по-своєму запам'ятався. Ми впевнено йшли до своєї мети - вийти до плей-офф - і зараз перед нами стоїть завдання обіграти збірну Німеччини, щоб вийти до фінальної частини Євро-2015. Тому я не хотів би виділяти якийсь конкретний матч, адже ми гарно проявили себе протягом всього відбіркового циклу.
- Ви встигли потоваришувати, у команді тепла та дружня атмосфера. Це також є мотивом для того, щоб обігравати збірну Німеччини та проходити далі?
- У нас дуже хороший та згуртований колектив. Ми з хлопцями завжди підтримуємо один одного, і якщо ми й надалі будемо продовжувати діяти так само, то у нас обов'язково все вийде.
- Матч знову пройде у Черкасах, на стадіоні, який став майже рідним для «молодіжки». По-справжньому домашнє поле - плюс для вас?
- У Черкасах чудова підтримка. Дуже дякуємо вболівальникам і сподіваємося, що у матчі з Німеччиною вони так само будуть нас підтримувати і «гнатимуть» команду вперед. Тому звичайно ми раді, що матч відбудеться саме там.
- Ти вже встиг поспілкуватись з хлопцями, вони налаштовані проходити Німеччину?
- Звісно, усі гравці готові до бою. Ми добре налаштовані як на домашній, так і на виїзний поєдинки. Будемо грати на перемогу. Ми маємо рівні шанси з німцями. Ми будемо доводити, що гідні вийти на чемпіонат Європи.
- Під час останнього матчу проти команди Ліхтенштейну ти забив два голи. Чи готовий забивати Німеччині?
- Звичайно хочеться забивати у кожному матчі. Але зараз не настільки важливо, хто саме заб'є гол, головне, щоб команда виграла і пройшла на Євро. Тому перемога є дуже важливою.

ФФУ
Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 30 апреля 2024, 07:44 0

Артем отличился с пенальти в ворота Лас-Пальмаса за Жирону, забив 19-й гол