Сборная Украины отправилась в Беларусь

Михаил Фоменко рассчитывает на 25 футболистов

У середу, 8 жовтня, національна збірна команда України вирушила до Білорусі, де наступного дня на стадіоні «Борисов-Арена» у Борисові зіграє матч кваліфікації чемпіонату Європи 2016 року з національною командою цієї країни.

Футболісти та тренерський штаб національної команди успішно пройшли паспортний контроль аеропорту «Бориспіль» та з хорошим настроєм вилетіли чартерним рейсом до Мінська. Політ до столиці Білорусі триватиме близько години.

Відзначимо, що головний тренер національної збірної Михайло Фоменко взяв до Білорусі 25-х футболістів. У матчі відбіркового циклу Євро-2016 не братимуть участь воротар київського «Динамо» Олександр Рибка та нападник дніпропетровського «Дніпра» Євген Селезньов, які зазнали ушкоджень під час виступів за свої клуби.

Нагадаємо, о 17:30 за київським часом у приміщенні Будинку футболу Білорусі відбудеться прес-конференція головного тренера національної збірної Михайла Фоменка, а о 18-й годині на футбольному полі місцевої Федерації футболу пройде офіційне тренування збірної України, перші 15 хвилин якого будуть відкритими для мас-медіа.

Sport.ua

Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 08 мая 2024, 00:50 0

Смотрите видеообзор ответного матча 1/2 финала Лиги чемпионов

Комментарии