Сергій ПІДДУБНИЙ: «Грою я незадоволений, хай рахунок і 7:2»

«Приват» – «Кардинал-Ровно» – 2:7. Послематчевые комментарии капитана и главного тренера ровенчан

Віталій Танський, капітан «Кардинал-Рівне»:

- Гра, я думаю, вийшла цікавою для вболівальників, багато голів було забито. Могло ще більше голів забито, звичайно. Трошки незвичний для нас паркет, я би сказав, дуже слизький, і ми призвичаювались до нього. Звичайно, він для двох команд слизький, але трошки незвично на ньому було грати. Вашій команді ще не вистачає досвіду гри на рівні Екстра-ліги. Цікава гра була.

Сергій Піддубний, головний тренер «Кардинал-Рівне»:

- В першу чергу хочу поздоровити ваше місто, що ви можете спостерігати за матчами Екстра-ліги. Думаю, що для вас це будуть цікаві матчі. На рахунок гри хочу сказати, що все ж таки наша команда класом вища, тому що у нас підібрані люди, які мають більший досвід, і це втілилось у переможний рахунок. Що стосується моєї команди, то грою я абсолютно незадоволений, хай навіть рахунок 7:2, але була потворна гра - за рахунок індивідуальної майстерності позабивали голи. Але якщо брати малюнок гри самої команди - ніякої не було гри.

Можу тільки поспівчувати своєму колезі, вашому тренеру, що йому попереду велика робота, тому що важко команді починати з самого нуля. Але я хочу сказати, що на це не треба зважати - всім починати тяжко. Є якісь проблиски у вашої команди, і, я думаю, результат рано чи пізно все рівно прийде. Не треба дивитися там на рахунок - хлопці стараються, є пару гравців, які вже можуть грати, які мастеровиті вже. Не вистачає людей, які десь могли притримати м'яч, якогось досвіду, але, думаю, що це все прийде.

Sport.ua

Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Хоккей | 02 мая 2024, 15:11 2

Команда готовится к последнему матчу турнира