Анатолий КУЦЕВ: «У девочек горят глаза, они рвутся в бой»

Наставник женской сборной Украины по футболу - о предстоящем матче с Уэльсом

Напередодні відповідального матчу проти збірної Уельсу головний тренер національної жіночої України Анатолій Куцев поділився з прес-службою ФФУ про підготовку команди.

- Анатолій Миколайович, розкажіть будь-ласка про процес підготовки команди, у перерві між матчами проти Туреччини та Уельсу? Який фізичний стан наших дівчат перед вирішальним двобоєм?
- Дворічний відбірковий цикл підходить до свого завершення. Завтра у нас буде остання гра в групі, і волею долі, для нас вона є однією з вирішальних у цьому циклі. Тому, про якийсь настрій говорити не приходиться. У дівчат очі горять, всі рвуться в бій. Це видно навіть неозброєним оком. Мені, як тренеру видно, що в них дуже хороша внутрішня мотивація. Наприклад, на вчорашньому тренуванні мені навіть хотілось зупиняти гравців, щоб поберегли себе, іноді емоції в них б'ють через край. На жаль, вчора на тренуванні наша команда зазнала втрат - Марина Масальська, у простому епізоді відчула біль в коліні, а вже сьогодні їй зробили МРТ, виявилось, що в неї розрив меніска.

- До цієї втрати, після матчу проти Туреччини, додалась ще дискваліфікована Ірина Василюк, знайшли їй заміну?
- Ми в тому матчі одразу випустили замість Василюк Дарію Кравець, і плануємо випустити її також в завтрашньому матчі. Ми маємо інші повноцінні заміни. З Туреччиною провели вдалі заміни, гравець, що вийшов на заміну відзначився черговим хет-триком. Головне, щоб вони були психологічно готові до гри.

- Рахунок 8:0 проти Туреччини не розслабить наших дівчат?
- Ми всі дорослі люди, і дівчата самі розуміють силу однієї та іншої команди. Вони знають, що завтра буде геть інша гра, в якій треба тільки перемогти.

Нагадаємо, що матч Україна - Уельс відбудеться 17 вересня на «Арені Львів» о 16:00.

Sport.ua

Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 30 апреля 2024, 06:30 99

Команда Юрия Вернидуба входит в топ-3, значительно оторвавшись от Днепра-1