Игроки Политехники до сих пор тренируются без тренера

Баскетболисты львовского клуба не знают, получат ли финансирование

Залишився місяць до старту наступного чемпіонату з баскетболу, а у львівській команді «Політехніка-Галичина» досі не знають, чи буде фінансування для команди у наступному сезоні. Попри це, команда й далі готується до матчів суперліги.

Зазначимо, що команда «Політехніка-Галичина» готується до нового сезону без головного тренера, а її склад залишили ледь не усі провідні гравці. Тим часом фінансове становище клубу ставить під загрозу майбутнє «Політехніки-Галичини». Втім, заборгованостей із зарплатою у клубу перед гравцями немає.

«Нам поки не все ще відомо. Кажуть, що все буде добре, фінансування от-от буде, і ми, надіємось, що будемо грати. Всі тренуються, стараються, однак, я поки ще не в системі, тому що відходжу від травми», - розповідає гравець БК «Політехніка-Галичина» Денис Тютюнник телеканалу ZIK.

Разом із командою працюють і потенційні новачки - Ярослав Зубрицький та Олександр Доленко. Однак щось стверджувати про своє майбутнє у Львові ніхто з них наразі не береться, позаяк контракту вони ще не підписали.

Також досі невідомо, хто займе посаду головного наставника «політехів». Сьогодні клуб самотужки тренує його генеральний директор - Кирило Погостінський. Він каже, що все унормується, щойно затвердять бюджет клубу.

У клубі запевняють, навіть якщо команда залишаться без фінансування, вона все одно існуватиме.

Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 02 июня 2024, 07:12 5

Андрей Шевченко тоже посетил финальный матч главного еврокубка