Мика ВУКОНА: Турнир для нас начнется с матча против Украины

Игроки сборной Новой Зеландии поделились ожиданиями от матча с Украиной

Гравець збірної Нової Зеландії Міка Вукона:

«Наступні дві гри вирішальні для нас, нам грати з Україною і Фінляндією. За великим рахунком, турнір для нас має розпочатися завтра, нам не слід оглядатися назад, а просто бути готовими до України, нам слід брати одну гру, а потім іншу, кожна з них вирішальна.

Ми бачили кілька матчів збірної України і, гадаю, тренери вже мають матеріали з сьогоднішньої гри Україна - Туреччина».

Гравець збірної Нової Зеландії Кейсі Франк:

«Дійсно, після перших двох поразок ми опинилися у непростій ситуації, особливо якщо говорити про гру з Туреччиною. Проте, нам неможна занепадати духом, адже ми ще маємо шанси і не слід їх втрачати. Нам слід добре зіграти з Україною і ситуація повернеться на нашу користь, на це ми і сподіваємося.

Звісно, нашим завданням є плей-офф. Як ви знаєте, попередні три чемпіонати світу ми завжди виходили з групи, тож ми починали турнір з думками про це, ми продовжуємо вірити в це. Шанси у нас є, ми розраховуємо ще пробитися далі і ми маємо працювати над цим. Звісно, ми бачили, як класно Україна перемогла Туреччину, але нам не слід думати над іншими результатами, і йти до нашої мети.

Гра з Туреччиною нас збентежила, але не можу сказати те саме про матч зі Штатами, навпаки, проти них слід грати завжди на максимумі і в цьому матчі є свій позитив, адже з великими хлопцями ми зіграли непогано, добре влучали, були розкутими в нападі. Отже, сподіваюся, що на завтрашню гру ми вийдемо більш впевненими. Ця гра з найкращими баскетболістами світу показала, що у нас є приводи для сподівань».

ФБУ

Источник
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 07 мая 2024, 12:36 0

Экс-игроки сборной Украины примут участие в медиафутбольном турнире