Карпаты – Металлург З. Анонс

«Леви» приймуть «металургів» на «Арені Львів»

У неділю, 31 серпня, «Карпати» повертаються на стадіон «Арена Львів», де зустрінуться із запорізьким «Металургом». Востаннє «зелено-білі» виступали на цій спортивній споруді ще 7 квітня 2012 року, коли також приймали «Металург», але донецький. Запоріжцям «Карпати» не програють впродовж 10 (!) ігор.

Загалом поєдинок давніх суперників стане 62-м в історії зустрічей «зелено-білих» та «металургів». Поточна безпрограшна серія «Карпат» проти «Металурга» почалася у 2008 році і триває десять ігор - 4 перемоги та 6 нічиїх. У домашніх матчах суттєва перевага на боці «Карпат» - 11 перемог, 7 нічиїх та дві перемоги «Металурга». Востаннє «Карпати» приймали запоріжців у квітні цього року, коли переможця було не виявлено - бойова нічия 2:2. У складі господарів відзначилися Младен Бартуловіч та Сергій Зеньов, яких вже немає в команді, у гостей - Дмитро Юсов, для якого, до речі, це був перший гол у Прем'єр-лізі, та Олексій Годін.

Серед діючих гравців ворота «Металурга» по разу «розмочували» Ігор Худоб'як, Денис Кожанов, Павло Ксьонз і Михайло Кополовець. Серед заявлених на чемпіонат запорожців раніше по разу також забивали «Карпатам» Іван Матяж і Андрій Шевчук. «Родзинкою» матчу може стати вихід на поле екс-«карпатівців» Руслана Платона, Павла Пашаєва та Дмитра Льопи.

До нового протистояння суперники після гостьових перемог у кубкових баталіях підходять з хорошим настроєм. Разом з тим, «металурги» у Прем'єр-лізі не перемагають на полях суперників впродовж антирекордної для запорізького клубу серії, що триває 31 (!) матч - 7 нічиїх та 24 поразки. Востаннє «Металург» перемагав на полях суперників ще 21 травня 2011 року - у грі проти «Зорі». Дискваліфікованих гравців у складах обох суперників немає, а через травму не зможе вийти на поле «карпатівець» Артур Карноза. Можливо дебютує у Прем'єр-лізі захисник Артур Новотрясов, який вперше зіграв за основу в останньому кубковому матчів з «Чайкою».

Для головного арбітра Костянтина Труханова з Харкова це буде 28-а гра серед еліти. Раніше Труханов провів три грі за участю «Карпат» - перемога, нічия та поразка, і три матчі за участю запорізького «Металурга» - нічия та дві поразки.

Юрій НАЗАРКЕВИЧ

Ориентировочные составы:

«Карпаты»: Ильющенков - Костевич, Пластун, Балажиц, Мирошниченко - Гитченко, Голодюк, Даушвили, Кожанов - Ксенз, Сергийчук

«Металлург»: Боровик - Балич, Лисицкий, Курилов, Пашаев - Жураховский, Лепа, Каплиенко, Приемов, Сержиньо - Юсов

Травмы: Карноза («Карпаты»)

Дисквалификации: нет

Котировки букмекеров:
WilliamHill - 2,10 - 3,10 - 3,10
Marathonbet - 2,22 - 3,30 - 3,60

31 августа, воскресенье
«Карпаты» - «Металлург» З
Львов. Стадион «Арена Львов». 17.00
ТВ-трансляция на телеканале «2+2»
Арбитр: Константин Труханов (Харьков)
Прогноз Sport.ua - 2:1

Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 04 мая 2024, 22:25 1

«Жирона» обыграла «сине-гранатовых» 4:2 и впервые в истории вышла в Лигу чемпионов!

Комментарии