Енергія - ТВД - 8:0

Погром «будівельників»

«Енергія» після програшного матчу в Донецьку всю злість вилила на «ТВД».

«Енергетики» з перших хвилин поєдинку захопили територіальну ініціативу. І до четвертої хвилини двічі могли засмутити Дєнюжкіна. Але спочатку після удару Легчанова вдало зіграв воротар, а після другого удару «будівельників» виручила перекладина. Можливо б зовсім інакше склалась гра, якби на 6-й хвилині Хавер, вийшовши сам на сам із воротарем, пробив б у ворота, а не у штангу.

А так «ТВД» свій момент не використав, натомість «енергетики» своєю можливістю скористались. Легчанов віддав передачу на Вацяка на лівий фланг, той прострілив і м'яч від Вахули залетів у ворота. Через 4 хвилини Легчанов віддав передачу на Брунька, і той між ногами Дєнюжкіна забив другий м'яч.

Ще до перерви номінальні господарі двічі засмутили «ТВД». Спочатку Якуніну вдався феноменальний прохід від своїх воріт, а згодом Паршиков вчетверте заставив Дєнюжкіна витягувати м'яч із сітки воріт. Слід відзначити, що гол Паршикова став 100-им забитим м'ячем «Енергії» у цьогорічному чемпіонаті України.

Після перерви «теведисти» дещо вирівняли гру. Але до гострих моментів біля воріт «Енергії» не доходило. Перші десять хвилин другого тайму взагалі гострих моментів не було ні в однієї ні в другої команди. Сплеск емоцій стався на 30 хвилині. Федюк проскочив двох захисників, вийшов сам на сам із воротарем, але вирішив не зближуватись із воротарем, а метрів із 12 його перекинув.

Через дві хвилини Легчанов зігравши у стінку із Бруньком забив п'ятий гол. Ще через хвилину Кардаш кинув м'яч на Ткаченка, той обіграв Кадиру і зробив рахунок просто непристойним. До закінчення поєдинку залишалось 7 хвилини, але «ТВД» так і не спромоглось забити хоча б гол престижу.

Натомість «енергетики» забили могли довести рахунок до двозначного. Але з двох дабл-пенальті Легчанов реалізував тільки один, а Ткаченко із меж штрафного майданчика влучив у стійку.

«Енергія»: Кардаш (Кіркіж, 36) - Легчанов, Брунько, Паршиков, Вацяк - Федюк, Ткаченко, Піддубний, Луців - Якунін, Бондар.
«ТВД»: Дєнюжкін (Кадира, 21) - Денис, Кордоба, Хавер, Чеботарьов - Рогачов, Пихней, Вахула, Кіндій - Маковський.

Судді: Олійник (Київ), Стрілецький (Суми).

Голи: Вацяк (8), Брунько (12), Якунін (18), Паршиков (19), Федюк (30), Легчанов (32, 36), Ткаченко (33).

Володимир Крупчук, спеціально для www.futsal.sport.ua

Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 05 мая 2024, 08:40 0

Главный тренер «Барселоны» объяснил, почему его команда проиграла