Денис КОЖАНОВ: «Для дебюта получилось неплохо»

Футболист львовских «Карпат» подвел итоги матча против «Говерлы»

Лише в суботу Денис Кожанов підписав контракт із «Карпатами», а вже в неділю вийшов на заміну у матчі проти «Говерли». При чому зіграв Денис так, ніби й не залишав команду три роки тому. Кожанов долучився до першого забитого м'яча і став автором гольової передачі другого. А після фінального свистка Кожанов приділив час на спілкування з пресою.

- Що ж, для дебюту вийшло непогано. Я дуже радий, що повернувся, але хотілося цей матч виграти. Напевно, не секрет, що ми побачили два різні тайми. Перший команді не дуже вдався, а по перерві ми почали грати набагато агресивніше, на атаку. Тож загалом непогано, але десь нам трішки не пощастило. Та й грати за такої погоди дуже важко.

- Денисе, ти вже досвідчений футболіст. Скажи, перед виходом на заміну в тобі переважали емоції Заміна емоція чи холодний розрахунок?
- Ні, емоції залишилися позаду. Вийшов на поле з розумінням того, що треба зробити результат і постійно грати на атаку. А емоції на розминці лишилися. У грі повинен перемогти здоровий смисл.

- Фанати одразу ж тепер персонально привітали...
- Приємно їх бачити у такій кількості. Лише шкода, що ми не виграли. Але й очко на виїзді - теж не погано.

Інформаційний центр ФК «Карпати»

Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 06 мая 2024, 00:47 0

Капитан «Динамо» прокомментировал разгром «Колоса» в матче УПЛ