Игор ЙОВИЧЕВИЧ: «После перерыва изменили схему игры»

«Говерла» – «Карпаты» – 2:2. Послематчевая пресс-конференция

- Насамперед, я хочу подякувати команді за самовіддачу і за шалене бажання. Напевно, сьогодні на нашу гру вплинув фактор погоди і першого туру, а це завжди важко. Команди починали чемпіонат, коли ще не були повноцінно готові у фізичному плані, мабуть, саме тому ми побачили два різні тайми. У першому нам не вистачало комбінаційної гри, в середині поля часто програвали єдиноборства. І лише по перерві ми налагодили цю ситуацію. Ми змінили схему і вже після цього помінялася гра. Таким чином нам вдалося оптимально зреагувати на те, з чим ми мали проблеми в першому таймі. За рахунок зміненого малюнку ми заволоділи м'ячем і територією. Зважаючи на рахунок, вважаю, що перемогу ми втратили.

- Оцініть епізод наприкінці матчу, коли Даушвілі залишив поле.
- Я вважаю, що він все зробив правильно. У тому моменті він думав не про себе, а про команду. Даушвілі пожертвував собою. Він професійно прийняв рішення, сфолив інтелігентно, не бажаючи травми супернику, і тим самим приніс користь команді. Хоча вилучення ніколи не є позитивним.

- Які у вас завдання?
- У нас на носі матч проти «Металурга». Необхідно підготувати команду, щоб вона показала футбол, який сподобається нашим уболівальникам. Ось таке в мене завдання.

Інформаційний центр ФК «Карпати»

Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 04 мая 2024, 22:25 4

«Жирона» обыграла «сине-гранатовых» 4:2 и впервые в истории вышла в Лигу чемпионов!

Комментарии