Стефан РЕШКО: «У России могут отобрать чемпионат мира»

Если агрессия со стороны РФ продолжится, ФИФА может пойти на отчаянный шаг, считает эксперт

Відомий експерт Стефан Решко прокоментував рішення УЄФА розвести в єврокубках українські та російські клуби.

- Вважаю це рішенням правильним, - каже Стефан Михайлович. - Російська пропаганда, ЗМІ роблять із українців чудовиська, тому російський народ зомбований, обманутий. А інтерес до матчів наших клубів був би великим і хтось міг би це використати для провокацій. Тому могли бути ексцеси зі сторони росіян.

- А що робити на тих стадіях, коли розвести клуби буде не можливо?
- Це буде на стадії півфіналу та фіналу. Можливо, тоді варто проводити ігри на нейтральному полі. Але Європа усе правильно робить, найголовніше - це безпека людей. І поки Росія не припинить чинити безлад, підбивати літаки, направляти бандитів до нас, доти будуть проблеми у футболі та інших сферах.

- Як гадаєте, Росію ФІФА може позбавити права проводити чемпіонат світу-2018?
- Якщо агресія Росії не припиниться, може дійти і до цього. Хоча ФІФА буде не просто увалити таке рішення, все-таки країна готується, вкладає кошти. Але при продовжені ескалації, Росія може втратити чемпіонат світу. Ви ж бачите, що Росія говорить про мир, а насправді усе робить для того, щоб гинули люди. До російських політиків не має довіри. А народ там обманутий. Російські люди, загалом, порядні, спокійні. А ось політики зробили для себе ідола Путіна і моляться на нього. Що не скаже ідол, усе виконують підтанцьовуючи.

Гліб ВАКОЛЮК, «Футбол 24»

Михаил Шаповалов Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 07 мая 2024, 07:45 1

Украинцем заинтересовался «Ювентус»

Комментарии