Данило СИЛВА: «Бразилия на всех ЧМ будет среди фаворитов»

Защитник «Динамо» подвел итоги полуфинального матча для сборной Бразилии

Захисник «Динамо» Данило Сильва був в центі уваги одноклубників на наступний ранок після півфінального матчу Кубка світу Бразилія - Німеччина.

Данило то й справа повторював «Кошмар! Кошмар!», вислуховуючи думки про минулу зустріч.

- Це футбол, у ньому всяке трапляється, - філософськисприйняв крах надій Бразилії стати на батьківщині чемпіоном світу Данило Сильва. - Усе вирішили шість хвилин в середині першого тайму. Це недозволено так грати в захисті, ніхто нікого не опікав, дозволяв пробивати по воротах. Я ще не пам'ятаю, щоб стільки голів було забито за лічені хвилини. Після цього доля матчу була вирішена.

- Не кожен знайшов у собі сили після першого тайму за рахунку 0:5 подивитися другий тайм?
- Це не про мене. Я футбол дивлюся як професіонал. Мені цікаво, як команда намагалася відійти від такого удару. І навпаки, як інша команда знаходить у собі сили продовжувати забивати далі. Що вдієш, в історії навіть самої великої команди бувають такі дні. Головне їх пережити і знайти сили продовжувати працювати далі. Я вірю, що у Бразилії це вийде.

це вірить і великий Пеле, прогнозуючи перемогу Бразилії на Кубку світу 2018 року...
- Добре, якщо його слова збудуться. За чотири роки може все змінитися, виростуть нові лідери, які принесуть збірній успіх. Немає сумнівів, що Бразилія на всіх чемпіонатах світу буде серед фаворитів.

- Вийди на поле Неймар, шанси на перемогу над Німеччиною були б вище?
- Не забувайте, що ще не було Тьяго Сильви. Будь ці гравці, рахунок точно не був би таким розгромним. Вся гра Бразилії в нападі побудована через Неймара. Це добре, коли він у формі, забиває. Але в цьому матчі замінити його виявилося ніким. Фред так не зміг знайти себе на полі.

- Як сприйняли уїдливі жарти динамівців?
- У футболі це нормально. Коли Україна програла Франції і не потрапила на Кубок світу, я міг сказати щось про них. Футбол це всього лише гра, в якій одна команда не може весь час перемагати.


ФК Динамо Киев

Источник ФК Динамо Киев
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Теннис | 01 мая 2024, 22:26 2

Елена Рыбакина выиграла у Юлии Путинцевой, Арина Соболенко обыграла Мирру Андрееву

Комментарии