Юрий Беньо назначен спортивным директором Карпат

Параллельно специалист будет работать одним из помощников Игора Йовичевича

Новим спортивним директором футбольного клубу «Карпати» призначено колишнього капітана нашої команди Юрія Беня. Про це сьогодні на прес-конференції у конференц-залі Західної Інформаційної Корпорації повідомив генеральний директор ФК «Карпати» Ігор Дедишин.

При цьому Ігор Михайлович додав, що наразі Юрій Беньо, виконуючи функції спортивного директора, паралельно працюватиме у тренерськом штабі першої команди клубу одним з помічників новопризначеного в. о. головного тренера «Карпат» Ігоря Йовічевіча.

Нагадаємо, що Юрій Володимирович, якому 25-го квітня нинішнього року виповнилося 40 років і якого за опитуванням вболівальників «Карпат» визнано одним з найкращих захисників у новітній історії «зелено-білих», до сьогоднішнього дня працював керівником відділу селекції та скаутингу нашого клубу.

ДОВІДКА

БЕНЬО Юрій Володимирович
Народився 25-го квітня 1974 року у Львові. Вихованець львівського футболу.
Амплуа - захисник. Зріст - 182 см, вага - 72 кг.
Кар'єра в «Карпатах»: 1996-1999 та 2002-2004 рр. Дебютував 29-го вересня 1996 року в матчі проти дніпропетровського «Дніпра». Загалом у чемпіонатах України зіграв за «зелено-білих» 144 матчі, забив 3 голи. Бронзовий призер чемпіонату України сезону 1997/1998. Фіналіст Кубка України 1999 року. Майстер спорту України (1998 р.).
Окрім «Карпат» грав за команди: «Сільмаш» (Львів), «Сокіл» (Львів), «Гарай» (Жовква), ФК «Львів», «Шахтар» (Донецьк), «Металург» (Запоріжжя), «Вента» (Кулдіга, Латвія), «Арсенал» (Київ), «Волинь» (Луцьк). Загалом в елітному дивізіоні чемпіонату України зіграв 290 матчів, забив 8 голів.
Закінчив Львівський державний медичний інститут.
Мешкає у Львові. Одружений. Разом з дружиною Іриною виховують трьох дітей - синів Юрія (14 років) і Ростислава (11 років) та донечку Софійку (5 років).

Інформаційний центр ФК «Карпати»

Михаил Шаповалов Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Бокс | 08 мая 2024, 03:10 0

12 мая в австралийском Перте пройдет поединок за титулы IBF и IBO